Spoštovani zagovornik, zagovornica družine ter pravic otrok!

PODOBICA OBE STRANI

V preteklih mesecih ste svoje zagovorništvo družine že izkazali z izražanjem svojega stališča o družinskem zakoniku poslankam in poslancem. Sedaj so naša prizadevanja na eni zadnjih preizkušenj, zato se na Vas obračam s pomembno prošnjo …

Verjetno že veste, da bo v septembru potrebno zbrati 40.000 overovljenih podpisov, če želimo uresničiti svojo državljansko demokratično pravico, da bomo o nesprejemljivem Družinskem zakoniku odločali vsi Slovenci na t. i. »družinskem referendumu«.

Vrednota družine, ki jo sprejeti zakonik dobesedno tepta, je stvar vseh državljanov, tudi moja in Vaša. Zato Vas vabim, da se po svojih močeh odzovete na prošnjo za pomoč Civilne iniciative za družino in pravice otrok.

Ta teden poskušamo zbrati čim več prostovoljcev, ki bomo od 1. septembra do 5. oktobra 2011 pred upravnimi enotami in krajevnimi uradi zbirali potrjene podpise za razpis »družinskega referenduma«.

Kako narediti nekaj dobrega?

Če želite narediti nekaj dobrega za vrednoti družine in demokratičnega odločanja, Vas zato vabim, da se čim prej (še ta teden) prijavite kot prostovoljec za toliko časa in ob terminih, ko pač lahko.

To lahko naredite tako, da svoje podatke (ime, naslov, e-naslov, telefonsko številko, ter čas in kraj, kjer bi lahko pomagali) sporočite na elektronski naslov za.druzinoinotroke@gmail.com.

Prav tako povabite k sodelovanju še svoje sorodnike, prijatelje, znance, skupine … in njihove podatke čim prej sporočite na omenjeni e-naslov (za pomoč Vam pošiljam za to namenjeno tabelo v priponki ter oglas, ki ga lahko pošiljate svojim znancem).

Ker gre za velik organizacijski zalogaj, te podatke resnično potrebujemo še v naslednjih dneh, najkasneje pa do 20. avgusta.

Kaj bo naloga prostovoljnih sodelavcev pri zbiranju podpisov?

V ekipi treh ljudi bomo pred upravnimi enotami in krajevnimi uradi na stojnici zbirali overovljene podpisane obrazce tistih, ki bodo oddali svoj podpis za družinski referendum. To delo je izrednega pomena zato, ker moramo za veljavnost podpisa omenjene obrazce zbrati tudi predstavniki Civilne iniciative za družino in pravice otrok sami.

Več informacij?

Po prijavi Vas bo nekdo iz Civilne iniciative tudi kontaktiral in Vam posredoval vse nadaljnje informacije. Če Vas bo zanimalo še kaj več, lahko vedno pišete na za.druzinoinotroke@gmail.com ali pa pokličete na: 040 287 768 ali 040 287 664. Lahko pa obiščete tudi našo spletno stran: www.24kul.si.

Vsak prispevek bo zelo dragocen. Hvala!

Lepo Vas pozdravljam,

Aleš Primc

vodja Civilne iniciative za družino in pravice otrok

——————————————————————————————————–

Navodila za oddajo podpisa podpore za druzinski referendum

Seznam upravnih enot in krajevnih uradov s poslovnim časom

Letak / Družinski referendum


Ta vnos je bil objavljen v Objave, Obvestila. Zaznamek za trajno povezavo.