Četrti oratorijski dan

Vodne igreČetrti dan je bil brezkompromisno v znamenju najboljših vodnih iger, kar smo jih doslej izvedli na Kokrici. Smo pa tudi začeli že s povsem vodno tematiko. Jona je po padcu v vodo pristal v želodcu velikanske ribe in se nato z božjo pomočjo rešil na kopno. No in potem smo se seveda tudi oratorijci vestno močili. Karibski gusar je iskal najboljšo posadko in veslače. Skupine so se za zmago prebijale skozi blato in močvirje, za intermezzo očistili nekaj animatorskih koles in letali pod umetnim dežjem.

Seveda brez delavnic tudi ni šlo. Športna ZMIGAJMO SE Z JONOM je delavnica, ki se z nobeno drugo ne more kosati v svoji ponudbi različnih aktivnosti. Migajoči Joni niso le brcali in tekali za žogo, temveč so razmigali tudi svoje možgančke, pa naj je šlo za milijonarja, 4 v vrsto, šah ali katero drugo. Tako so naredili trening za telo in duha, kar se je brez dvoma obrestovalo kasneje pri velikih igrah. Nadzorniki so bili Jan, Anže in Neža.

LVodnjakovoriko najbolj glasne delavnice si zasluži LESARSKA delavnica. Zbijali in ropotali so pod nadzorom Gašperja in Mateja, ki sta skrbno pazila, da si niso potolkli vseh prstov. Udeleženci so iz lesenih ploščic izdelovali vodnjake in detajle izdelali iz kartona in jih estetsko pobarvali.

Prav posebno vzdušje pa sta pričarali animatorki Ana in Jera, ki sta s svojo delavnico obljubljali odpraviti nespečnost. LOVILEC SANJ je prelep orientalski izdelek, ki ga postavimo nad posteljo v sobi. V svoje mehke mreže lovi sanje, medtem ko peresa pestrih barv grde more spremenijo v lepe sanje. Lahko potrdimo, da so otroci, ki so obiskali omenjeno delavnico, prihajali na oratorij bolj spočiti in zadovoljni.

Animatorji se opravičujemo za trenutno neažurnost. Delo in obveznosti, ki se stopnjujejo do konca tedna, so nas prehitele.

Ta vnos je bil objavljen v Objave, Oratorij. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja