Peti oratorijski dan

Komaj smo dobro začeli, pa se je naš skupni čas že iztekel. Ogledali smo si, kot se za zadnji dan spodobi, malo daljšo uprizoritev igrice in se seznanili še z zadnjimi Joninimi pripetljaji. Na velikih igrah se je vse vrtelo okoli časa, saj so ekipe morale pokazati, kako spretne in hitre so v premagovanju težkih nalog. V »Minuta do slave« so se zopet najbolj izkazali Smrkci.

Prepevanje nas spremlja skozi celoten oratorijski dan, za kar sta se letos še posebno trudili animatorki novinki Anja in Patricija P., ki sta se na PEVSKI delavnici posvetili samo otroškim glasovom. Peli so tako cerkvene pesmi, kot tudi popevke, naučili pa sta jih tudi nekaj novih.

Zadnji dan pa smo imeli še eno delavnico več kot ostale dni. Vodile so jo dekleta, ki bodo pogumno stopile animatorstvu na pot šele drugo leto. Najstarejše punce so za mlajše oratorijce pripravile delavnico RISANJA NA MAJICE. Ves čas so bile na skrivši pod budnim očesom vseh animatorjev starih mačkov, ki so se po koncu soglasno strinjali, da so se odlično odrezale. 🙂

Petkovega dne pa nismo zaključili ob običajni uri. Po velikih igrah smo se odhiteli pripravit za bombastično zadnjo predstavitev za starše. Vsaka od katehez je pripravila eno točko in pokazala vsem gledalcem nekaj malega o tistem, kar smo v petih dneh skupaj prestali. Za konec smo si postregli s picami Pizzerije Viva, nato pa se s težkim srcem poslavljali. Padale so prisrčne besede zahvale, objemi in hudomušen poljub. Tudi kakšna solzica je potekla.

Zadnje dejanje izvedemo s sobotno oratorijsko mašo ob 10.00, ki bo, kot vedno, nekaj posebnega.

Se vidimo!

Ta vnos je bil objavljen v Objave, Oratorij. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja