ZAHVALA BIRMANCEV

V nedeljo smo ob lepi slovesnosti prejeli darove Svetega Duha. Hvaležni smo, da nas je posvetil v odrasle kristjane. Potrudili se bomo, da bomo prejete darove prenašali naprej in živeli po Kristusovem nauku.

Hvala skrbnim staršem, ki so se v našem imenu odločili za sveti krst in nas s tem napotili na pravo pot. Hvala tudi našim botrom, ki bodo poskrbeli, da se bomo znali v ključnih trenutkih svojega življenja obrniti v pravo smer.

Zahvaljujemo se Vam, gospod škof, da ste nas obiskali in nam posredovali posvetitev k Svetemu Duhu. Hvala za obisk in nagovor pred zakramentom.

Gospod župnik, hvaležni smo Vam za vsa leta verouka, delo, trud in molitev, s katero nas spremljate na poti v samostojne, srčne kristjane. Želimo si biti kot čebele, ki so pridno nabrale znanje in ga bodo ponesle naprej ter pomagale drugim k zdravju.

Hvala katehetoma, gospe Petri Tomažič in gospodu Anžetu Cunku, ki sta zadnji dve leti vestno in odgovorno skrbela za našo versko vzgojo. Hvala za skrbne besede, za spremstvo na duhovnih vajah. Hvala, da sta nam podarila toliko časa, molitve in znanja.

Hvala animatorkam Ani, Bernardi, Špeli in Vesni, ki so kljub številnim študijskim obveznostim z nami odkrivale darove Svetega Duha in nam posredovale veliko verskega znanja ter se z nami pripravljale na spraševanje.

Iskrena hvala tudi vsem drugim, ki ste poskrbeli za prelepo okrašeno cerkev, in pevcem za čudovito mašo.

Hvala tudi vsem, ki ste za nas vestno molili. Priporočamo se tudi za naprej.

 

»Pojdite in naredite vse narode za moje učence« (prim. Mt 28,19)

Hvala.

Hvala za skrbi, besede in molitve.

Hvala, da ste stopili z nami na pot k posvetitvi v Svetem Duhu in nas spremili skozi vrata v krščansko zrelost.

Vaši birmanci

Ta vnos je bil objavljen v Obvestila. Zaznamek za trajno povezavo.