Zaključna maša in zahvala

Oratorijska maša nas je naposled pripeljala do zaključka oratorija 2011. Z izvirnim sodelovanjem in petjem smo lepo popestrili mašno daritev. Pri besedi zahvale je od ganjenosti preteklo mnogo solz. Tokrat jih ni brisala le naša voditeljica, pod težo čustev so omahovali tudi levjesrčni.

Zahvala gre g. župniku, ki je bil dnevno naš duhovni vzgojitelj in pričevalec. V ozadju so vedno dobri ljudje, ki s svojim iskrenim in poštenim delom pomagajo soustvarjati celoto oratorija. Hvala ge. Tilki, g. Blažu Zabretu in g. Martinu Leskovarju. Do nas so bili usmiljeni tudi številni SPONZORJI, ki so nam ponudili tako denarno kot materialno pomoč. To so Župnija Kokrica, KS Kokrica, PGD Kokrica, Mercator Kokrica, Mesarija Gregorc, Gostilna Lakner, Gostilna in picerija Brunarica Štern, Pizzerija Viva, Pekarna Mlaka, Frizerstvo Neža, OŠ Franceta Prešerna Kokrica, KljučavničarsVoditeljica Petratvo Cunk s. p., Valy Žagar, Zora tekstil, Trgovina sončnica, Sušnik Branislav s. p. in Slaščičarstvo Lincer. Včasih se kdo nesrečno izmuzne iz seznama, a saj veste – nekje je vse zapisano!

Animatorji pa se še posebno iskreno zahvaljujemo Petri za skrbno vodenje in njen topel odnos do dela z ljudmi. Brez njene pomoči ne bi uspeli. Po štirih letih uspešnega vodenja pa z letošnjim letom svoje mesto prepušča v roke mlajši naslednici. Tako je bilo solze še težje zadržati. 🙂

Že res, da se naše poti razhajajo in da čas teče počasneje, ko si nečesa močno želimo. Pa vendar ne gre obupati. Videvali se bomo skozi leto, si privoščili kak oratorijski dan in tako lažje počakali na poletje, ko bomo animatorji zopet na polno stisnili moči.

Ta vnos je bil objavljen v Objave, Oratorij. Zaznamek za trajno povezavo.